Viki Miljković započela biznis koji donosi silnu lovu, a ovo čime se bavi od nje niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

14.06.2021

09:39 >> 08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković započela sa Tašketom novi biznis!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Viki o novom poslu!

Pevačica Viki Miljković je sa suprugom Draganom Taškovićem pokrenula novi biznis, prenosi Informer.

 Viki i Taške su otvorili agenciju za prodaju nekretnina i opremanje stanova i kuća, počeli su od stanova, a sada imaju agente u Beogradu, Čikagu i na Karibima.

"Sa suprugom sam započela novi biznis. Prodajemo ekskluzivne nekretnine u Beogradu, Srbiji, ali i u svetu. Imamo naše brokere u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, Istanbulu, na Karibima i Floridi" - rekla je pevačica, a okrila je da su joj i mnogi klijenti sa estrade i da oni pare ne štede.

"Nekoliko pevačica je preko mene kupilo nekretnine, ali ne smem da otkrijem koje su koleginice u pitanju niti gde su kupovale stanove i kuće. Prodala sam i nekim kolegama stanove u jednom luksuznom naselju.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Viki sa suprugom!

Viki takođe i uređuje domove  bogataša.

"Naša kompanija ima poseban sektor koji se bavi dizajnom. Partneri smo s nekoliko firmi iz Turske, pa zbog toga Taške i ja često odlazimo tamo. Potpisali smo ugovore sa fabrikama koje će proizvoditi nameštaj specijalno dizajniran za naše klijente. Baš nedavno angažovao nas je jedan moj kolega da uredimo enterijer njegove vile u Beogradu. Ta vila sada ima višemilionsku vrednost, ali nikako ne smem da kažem ko je vlasnik tog zdanja". - rekla je pevačica i dodala:

"Kolege sa kojima sarađujem vrlo su galantne. Niko mi do sada nije tražio popust niti da mi plaća na rate".

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brana

14.06.2021 23:29

Meni Viki baš deluje kao žena od ukusa kojoj bi poverio opremanje luksuznog stana.Verobatno bi u dnevnoj sobi zatekao Koka Kolu Marlboro i Suzuki!