(FOTO) ONA ĆE DA IZAĐE, A KAKO ĆE NE ZNAM: Snimak buduće majke Lune Đogani postao HIT NA MREŽAMA, zbog ovoga je SVI PROZIVAJU!

Autor:

Zabava

14.06.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva samo što se nije porodila.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna i Marko nikada srećniji

Luna Đogani i Marko Miljković samo što nisu postali roditelji ćerkice Mie, a pobednica druge sezone "Zadruge" ne može da dočeka dan kada će se poroditi.

Njen suprug joj je velika podrška u svemu, a Luna je sada, na svom profilu, objavila video koji je ubrzo postao viralan, i nasmejao sve do suza.

- Srećna sam, Znaš onaj osećaj kad prvi put treba da se poljubiš, imaš leptiriće, e tako se osećam. Srećna sam jer sam svesna da ću ove nedelje da budem mama. Ne možeš da pobegneš, to je to, ovih dana je kraj. Ne može da se izbegne. To je to. Ona će da izađe, pa će da izađe, kako će ne znam- rekla je Luna i nasmejala sestru Ninu Đogani koja joj je rekla Luni da je uporna.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna sve nasmejala

- Da. Idem posle od sedmog sprata do dole stepenicama. Nina će mi praviti društvo, ako me slučajno nešto zaboli. Rekli su mi, stepenice što više i šetnja- rekla je Luna dok je brisala pod džogerom.

Marko je podelio ovaj snimak na njihovom Jutjub kanalu, a zatim je objavio još jedan na kom se vidi da je Luna ispunila plan i zaista sa sestrom išla uz i niz stepenice.

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Ne može da dočeka porođaj

- I evo kako sam obećala, silazimo niz stepenice sa sedmog sprata. Mora se, neće beba da izađe- rekla je Luna.

Inače, termin njenog porođaja planiran je za 15. jun, a Luna se do tada bori sa kontrakcijama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading