OTKRIVENA ISTINA BRAKA TOŠIĆA I KARLEUŠE: Evo šta se "kuva " iza zidina na Dedinju, JK SPAVA SAMA U KREVETU, RAZDVOJILI SU SE?

Autor:

Zabava

14.06.2021

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puca tikva u braku fudbalera i pevačice!

RepublikaFoto: instagram.com
Duško i Jk

Jelena Karleuša o svom odnosu sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem vrlo retko govori, a kada povremeno ponešto i prokomentariše najčešće time izazove veliku pažnju javnosti.

Mediji već neko vreme pokušavaju da doznaju šta se "kuva" iza zidina Jelenine vile na Dedinju i u kakvom je odnosu sa suprugom. Kako bi im podmirila znatiželju pop diva nedavno je prokomentarisala da u krevetu već neko vreme spava sama, a da suprugu tek povremeno dozvoli da joj se pridruži, prenosi Story.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

14.06.2021 12:47

Karleuša je zaboravila da kaže da joj ni suprug ne svraća u krevet često. Njega, kao i nju, čekaju drugi kreveti. Uostalom, ko bi želeo suprugu i majku njegove dece koja celom svetu neprekidno pokazuje svoje golo telo i koja misli da se, ako je pokrila bradavice i stavila maramicu na zadnjicu, i obukla. Ali, šta će žena, svesna je svoga pevanja pa za ostanak na estradi i u medijima mora da koristi golo telo i spektakle na tzv koncertima, a nedostatak obrazovanja uvredama na račun koleginica.