(FOTO) LUNINI BIVŠI ZAGRLJENI ČEKAJU NJEN POROĐAJ! Đoganijeva nije mogla ni da pomisli da će doći do ovoga!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sitno broji do porođaja, a za to vreme njeni bivši momci odlučili su da joj prirede iznenađenje koje je sigurno neće ostaviti ravnodušnom.

Foto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

Naime, dok je Luna učestovala u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" često je pominjala svog bivšeg dečka Srđana Sarića sa kojim je imala dugu vezu.

Raskid pred njeg ulazak u Belu kuću još je bio svež, a pevačica je pričala o velikoj ljubavi koju su imali, kao i o planovima za budućnost. Ova veza je ipak završena, a Srđan se tokom jednog oglašavanja u medijima ogradio o celu priču i rekao kako je to bila samo prolazna avantura.

Ipak, ono što je delovalo kao ljubav, a odvijalo se pred očima milionskog auditorijuma jeste njena veza sa Slobom Radanovićem.

Verovali ili ne, upravo njih dvojica danas stoje zagrljeni i nasmejani, a tom fotografijom su se i pohvalili na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com
Sloba Radanović i Srđan Sarić

Mnoge je šokirao pevač koji je objavio fotografiju sa njim, posebno jer je bio upućen u njegovu i Luninu vezu.

Ako nešto bude ubrzalo Lunin porođaj, koji svi danima očekuju, to će definitivno biti ovaj kadar. Samo im još Marko Miljković fali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

13.06.2021 20:56

I pitaju se na koga če ličiti od njih dvojice.