Goga Sekulić POROGOVORILA O OPASNIM MOMCIMA: ULIČARI PRAVE PROBLEME, JA SE DRUŽIM SA SEKSI BIZNISMENIMA!

Autor:

Zabava

13.06.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić progovorila o opasnim momcima.

RepublikaFoto: Promo
Goga Sekulić

Goga Sekulić bila je gost u emisiji "Sceniranja" na Kurir televiziji, a otkrila je detalje svog privatnog života i karijere.

Pevačica se na samom početku dotakla svojih pesama.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

- Uvek sam se pitala zbog čega top melodija, top tekst i kako ću ja da pevam "Seksi biznismen", a sada mi je non-stop traže - rekla je Goga Sekulić.

- Ja ne mislim to o sebi, ali mi mnogi to kažu. Kod mene se sve spontano dešava. U mom društvu uvek su bile neki top modeli, nisam imala kompleks. Pored mene montirane ribe, a ja patike i trenerka. Bitna je energija pored izgleda. Dobra sam riba bila kad sam bila mlada i sada sam, šalu na stranu, svi mi kažu da imam ludačku energiju. Bila sam pozitivna- rekla je Sekulićeva.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

Kako kaže pevačica, Goga ima više prijatelja, nego prijateljica.

- Stala sam uz porodicu Šarić, Darko i Duško su dobri drugovi i dobri momci, da ne verujete kako su skromni. Nekada sam izbegavala da pričam, ja sam rođena u Pljevljima, a oni su moji zemljaci... Drugaricama je prijalo što sam ja Goga, da volim da otvorim šampanjac, a one su se skupljale da bi upoznale moje drugove, htele su neke da uđu u to društvo, a nisu za to. Vreme pokaže ko je ko, ali meni sve jave, mogu da budem na Marsu, mene ljudi sami zovu da mi kažu-  istakla je pevačica i dodala da njeno društvo nije opasno i žestoko.

- Ja se uvek družim sa seksi biznismenima. Kod mene u društvu da li mi je komšinica domaćica, spremačica ili doktorka, nije bitno. Mi smo zbog posla prinuđeni zbog noćnog života. Postoje gospoda, uličari prave probleme - priča Goga.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goga Sekulić

 - Kada je bio neki problem, gledala sam to da rešim i da izmirim ljude, bilo je tako kad sam bila mlađa. Sad kad se setim prošlih dešavanja, simpatično mi je i smešno, a sad ne bih imala snage za taj život jer sam posvećena svom sinu- ističe pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading