LEPA BRENA SE SVIM SILAMA TRUDI DA RAZDVOJI VIKTORA I SANDRU, MOLI GATARE ZA POMOĆ: Čuveni parapsiholog sve OBELODANIO, strahuje i za Bobino zdravlje!

Autor:

Zabava

13.06.2021

11:48

Proslavljena folkerka ima problema sa snajama.

LEPA BRENA SE SVIM SILAMA TRUDI DA RAZDVOJI VIKTORA I SANDRU, MOLI GATARE ZA POMOĆ: Čuveni parapsiholog sve OBELODANIO, strahuje i za Bobino zdravlje!

prinstcreen

Komentari (6)

Loading
Jana

13.06.2021 13:52

Brena je JEDNA! A to sa svakom,u pravu je,sigurna sam,da je samo iz koristoljublja sa njenim mlađim sinom!Problem je,KAKO pronaći pravu,jer mora da IMA NOVCA a istovremeno da ne bude pohlepna.To je u današnje vreme,BEZ IKAKVIH TRADICIJA. I BEZ ČASTI,što je još iz njenog doba postojalo!!!!! sada nemoguće pronaći! Tako da je u potpunosti razumem i podržavam na daljinu,i time i njenim sinovima zelím sve najbolje!I Bobi ,naravno!

Vesna

13.06.2021 16:53

Kod nas kazu: ,,Ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu selupaju,, tako se i Breni hodanje oko vracara polako sve vraca. To je sve vraziji posao.

Mira

13.06.2021 18:56

Brena se sekira za materijalne stvari a ne za svoje sinove. Nije joj žao da daje vračarama ali joj je žao ako snajka potroši. Sebično do maksimuma. Ako misli da glumi pred snajka teško da će moći da drži sve konce u rukama. Poštovanje se vraća poštovanjem. Bila sam snaja a sada imam dve snaje i zdam kako to ide. Kada si iskren prema njima i biće i one prema tebi.

Milena

13.06.2021 19:19

Јадница.

Nada

13.06.2021 21:35

Breno, deca su odrasla. Ti jos imas vremena za sebe i svoj mir, karijeru, a deca neka rade kako hoce.Odrasli su ljudi. Najgore je ako je zena gazda u kuci i kontrolise sve clanove. Onda je tesko svima. To je Brenina odgovornost prenaglasena. Breno, opusti se i sve stavi u ruke Boga i ne brini. Budi opustena i seti se sta si ti radila u njihovim godinama. Niko te nije mogao zaustaviti.Pare imaju dva lica.

neko nekad

14.06.2021 17:57

Licno znam Sandru jos kad je bila klinka. Isli smo zajedno na folklor. Uvek se lepo javi. Veoma kulturna i divna devojka. Odavno sam primetio da je Brena nesto posebno ne gotivi, ali svakako treba da protuga taj "ponos" i da pusti sina da sam odlucuje sta zeli u zivotu. Ako je njemu dobro, nema sta da se ona mesa u njihovu vezu. Ja sam za to da Sandra ostane tu gde jeste. Drzim palceve.