MARINA SE VRATILA U PORODIČNU KUĆU LAZIĆA OVIM POVODOM, A POTOM SE OGLASIO I DARKO: Nismo bili u braku, SUD NAM NE TREBA!

Autor:

Zabava

13.06.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač potvrdio da je sa bivšom verenicom u dobrim odnosima.

Foto: youtube.com/printscreen
Marina dovela sina kod Lazića

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina rešili su da stave tačnu na svoj odnos, ali i dalje komuniciraju.

Naime, Lazići su juče održali šestomesečni pomen Darkovom ocu Milanu, a prema navodima Kurira, taj dan je Marina posetila njihovu porodičnu kuću u Brestaču, kako bi zajednički sin Aleksej video oca.

Marina je u svom automobilu došla sa drugaricom, parkirala ga tik ispred kuće, a na sebi je imala belu haljinu. 

Pevač ju je dočekao, preuzeo sina pa izjavio:

 

 

 - Evo, vidiš, ovo je najbolji demanti svim pričama da nismo ostali u kontaktu. Rekao sam ti da smo u dobrim odnosima - rekao je Darko za Kurir i nastavio:

- Iskreno da ti kažem, nisam ni znao koliko sam psihički jak dok mi se nije sve desilo. O Marini nemam ništa loše da kažem, mi smo odrasli, normalni i civilizovani ljudi i tako smo se i razišli. Jednostavno, nije nam išlo, imamo predivnog sina, on je naš život, nema potrebe da se nas dvoje svađamo. Nije baš glavni razlog moj način života, ne želim da komentarišem naš odnos, ponavljam, nismo mogli zajedno, pa smo ostali prijatelji, što je valjda i normalno. Nismo bili u braku tako da nam sud ne treba da se razvedemo, meni je bitno da viđam svog sina i da odrasta u normalnom okruženju. On voli da dođe ovde, a i moja majka voli da provodi vreme sa njim - ispričao je Darko kako prenosi gorepomenuti medij. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading