(FOTO) SVE BI ONE DA SU NA MOM MESTU! Dara Bubamara pričala o svom odnosu sa 20 godina mlađim dečkom, pa otkrila planira li DETE I BRAK!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara je otkrila kakvi su joj planovi!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Oni se jako vole...

Popularna pevačica Dara Bubamara protresla je estradu, kada je otkriveno da je u vezi sa 20 godina mlađim momkom

Sada je pevačica komentarisala svoj odnos sa njim, i iako je istakla da ne želi javno da deli detalje iz svoje veze, ipak je ponešto morala da otkrije. Progovorila je o tome zašto su je osuđivale druge žene kada se saznalo za njenu vezu sa mlađim muškarcem:

- Sve bi one da su na mom mestu! To je danas sasvim normalno, papir i krštenica, ništa ne menjaju, bitne su energije. Smešno je pričati o tome, a pre mene svi su krili takve veze. A kad sam ja to rekla javno svi su se pomamili. A mene baš briga, nikad ne razmišljam o osudama, zanima me šta misli moj sin, moja porodica, moji prijatelji. Svi se foliraju, a dupe bi dali da su na mom mestu.

Otkrila je i da li ima planove za blisku budućnost:

- Meni nikad godine nisu bile bitne, baš danas gledam svoje telo. Posle 12 godina od porođaja, ja sad bolje izgledam, tako da se ne bojim godina, ali me je korona uzdrmala i navela da se zamislim. A kad krene posao, možda ću se i udati i rađati. Nikad ne reci nikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading