(FOTO) NAKON TRI POKUŠAJA DA ZATRUDNI, NAPOKON JE SREĆA UŠLA U PEVAČICIN ŽIVOT: Goca Tržan BLISTA, a tek da joj vidite osmeh!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.06.2021

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica napokon ima veliki razlog za sreću!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Napokon ponovo ima razlog za sreću!

Goca Tržan suze i razočarenja ostavila je iza sebe i krenula u novu borbu za široki osmeh, uz jednog malog dečaka Grigorija!

Pevačica Goca Tržan doživela je veliko razočarenje kada se i treći pokušaj da sa suprugom Radomirem Novakoviće dobije dete, završio neuspehom. Ipak, kako je pričala u emisiji "Premijera vikend specijal" odlučila je da sa Rašom povede ozbiljan razgovor i definitivno krene dalje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

- Motivišu me moja želja, moj suprug, moje dete, ali jako je važno postaviti prava pitanja. Da li si ti spreman da budeš sa mnom čak i da ne dobijemo biološko dete? Naravno da sam to pitala Radomira. Tu se pojavljuje problem našeg odnosa. Ja imam 14 godina više od njega i, ako sada ne uspem da rodim, teško da ću za nekoliko godina. U ovakvim situacijama partner mora da bude potpuno iskren i sve je u redu. Nije reč o manjku ljubavi ako me zbog toga ostavi, već o iskrenosti i želji za opstankom i razmnožavanjem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Raša i ona svoju ljubav neguju iz dana u dan, u nove borbe kreću ruku pod ruku, ne gubeći nadu da će se njihova najveća želja ipak ostvariti, a ubrzo su stigle i lepe vesti. Naime, Goca Tržan je sa osmehom na licu prihvatila ulogu kume, na krštenju preslatkog dečaka, a tokom ovog, za nju toliko važnog dana, nije skidala osmeh sa lica.

Foto: printscreen
Ona je prava ponosna kuma...

Okružena ljudima do kojih joj je stalo, ponosna kuma nije ispuštala dečaka iz naručja, a jednu od fotografija intimnog trenutka podelila je i na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading