(FOTO) BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG JUTJUBERA: Pljuvao je devojke NAJSTRAŠNIJE, a on uznemirava pratioce GOLIM FOTKAMA! BLAM!

Autor:

Zabava

12.06.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs došao je do fotografija koje ovaj influenser šalje svojim pratiljama na društvenim mrežama nije ni čudo što takav stav ima prema istim.

RepublikaFoto: Printskrin/Instagram

Influenser i fitnes trener Nikola Jovanović, poznatiji kao Nixa Zuzu nakon skandala u jednoj emisiji, koju su voditeljke napustile zbog vređanja žena opet šokira. 

Naime, kako je portal Republika.rs došla do fotografija koje ovaj influenser šalje svojim pratiljama na društvenim mrežama nije ni čudo što takav stav ima prema istim. 

Nixa koji je u emisiji na Hype TV-u naveo da žene treba da znaju da su slabiji pol. Kao i da ako šalju nage fotografije muškarcu i dođu kod njega kući kažu mu "ne" da je to veliki problem, jer su one slabiji pol. Ipak nam je dokazao suprotno. 

Čitateljka našeg portala nam je poslala prepisku u kojoj je dobila "ponos" ovog influensera. Nama samo ostaje da zaključimo da li je on sada "slabiji pol", s obzirom da je svoje stavove demantovao ovim fotografijama. 

 

Foto: instagram
Nixa pokazao "ponos"!

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading