(FOTO) OVO NIJE KNJIGA ZA ODRASLE, AKO TAKVU BUDEM PISAO POJAVIĆE SE I ONA! Aca Lukas žestoko opleo po Jeleni Karleuši, novi RAT na pomolu!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.06.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov sukob neće prestati!

RepublikaFoto: printscreen
Opasno ju je isprozivao!

Popularni pevač Aca Lukas, nedavno je objavio svoju prvu knjigu "Ovo sam ja", a tom prilikom krenule su i razne spekulacije o likovima koji se pojavljuju u knjizi.

Poznato je, da popularni folker i samoproklamovana diva Jelena Karleuša, nemaju lep odnos, pa iako često završe zajedno u medijima zbog njihovih svađa, Lukas Karleuši nije posvetio ni jednu jedinu reč. 

Porazgovarali smo o tome sa njim, a on je eksluzivno za naš portal o Jeleni rekao da nije dovoljno bitna da se pojavi u njegovoj autobiografiji, te da ako bude pisao priručnik za odrasle, sasvim sigurno će joj više posvetiti od jedne reči.

 

 

- Neki i neke , kako vidim očekuju cela poglavlja o sebi u knjizi. Naravno da o mnogima od njih nema ni reci a kamoli poglavlja , jer sam se u ovoj knjizi bazirao samo i iskljucivo na meni bitnim likovima , i u dobrom i u lošem kontekstu ! Ovi koji očekuju čitava poglavlja, bi trebalo da znaju da ovo nije “priručnik za odrasle“ , tako da iz tog raloga mnogima od njih nema mesta u ovoj knjizi ! Ako jednog dana budem došao u situaciju da pišem XXX štivo, ( u šta čisto sumnjam da će se desiti) svakako ću i njihove živote i karijerice uzeti u obzir!- rekao je Lukas ekskluzivno za portal "Republika.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slatka

12.06.2021 11:46

Kuda ide ovaj svet? I Aca Lukas je počeo da piše knjige?! Ludilo..