KADA SU TELEFONI PONOVO ZAZVONILI ZNALI SMO DA JE DARKO POGINUO, SVI SMO PLAKALI: Prijateljica otkrila detalje TRAGEDIJE PEVAČA!

Autor:

Zabava

11.06.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni pevač Darko Radovanović poginuo je u saobraćajnoj nezgodi pre tačno 10 godina na Obrenovačkom drumu nedaleko od Ostružničkog mosta u 36. godini.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Radovanović

Sa Darkom je poginuo i njegov menadžer Aleksandar M. (41) koji je bio za volanom, a tom prilikom teško je povređen Đ. R. (77) koji je vozio drugi automobil koji je učestvovao u ovom udesu. 

Darko je za sobom ostavio suprugu Mariju i ćerkicu Laru, ali i roditelje koji su neutešni i danas.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Darko sa suprugom Majom i ćerkicom Larom

Sa estrade Darko nije imao mnogo prijatelja, a jedna od najboljih drugarica bila mu je Ivana Selakov s kojom je snimio i duet "Ako je do mene" koji je postao veliki hit. Ivana se svake godine na dan njegove smrti seti Darka, a danas je otkrila kako su izgledali prvi trenuci kada je saznala za tragičnu smrt svog kolege i prijatelja:

RepublikaFoto: N. Vranjevac/Promo
Bili su veliki prijatelji... Ivana i Darko

- To nikada neću zaboravti. Bila sam u Crnoj Gori, trebalo je da imam svoj prvi nastup. To je diskoteka u kojoj je Darko često nastupao, to veče sam bila srećna. Tada su počeli telefonski pozivi iz Srbije, svi su bili bojažljivi, svi su dobijali neke informacije da se desila saobraćajna nesreća i da su Darko i menadžer poginuli. Bila je neverica. Kad su počeli telefoni opet da zvone, shvatili smo da je to istina. Pokušavali smo da ga dobijemo telefonom, telefoni su zvonili,  niko se nija javljao i shvatili smo da se desila velika agonija- počela je Ivana za "Kurir" i nastavila:

RepublikaFoto: Printscreen
Uvek se seti Darka... Ivana

- Mi to veče smo bili toliko potrešeni, nismo mogli da dođemo sebi, nismo imali nastup, otkazali smo ga. Nisam bila u stanju da pevam, vlasnici su ispali prijatelji pravi. Oni su iz poštovanja prema Darku, složili su se da se diskoteka to veče ne otvori. Ostali smo na terasi celu noć, plakali, nismo mogli da dođemo sebi. Bila je velika trauma za sve nas, a kamoli za njegovu porodicu. 

RepublikaFoto: Facebook/DarkoRadovanovic
Spomenik Darku Radovanoviću

Selakova se prisetila prijateljstva sa njim. 

- Darko i ja smo se jako dobro upoznali kada smo snimili duet. Bio je pravi profesionalac, imao je velike planove. Snimio je odlične albume, ko zna gde bi mu bio kraj da mu se to nije desilo. Bio je jako veliki potencijal i talenat- prisetila se ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading