POZNATA JE PO TURBULENTNIM VEZAMA SA SPORTISTIMA: Manekenka svoj ljubavni život DANAS KRIJE, a PROVOKATIVNIM IZDANJIMA mami uzdahe!

Autor:

Zabava

11.06.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunčica Travica odlučila da privatnost skloni od očiju javnosti.

Foto: youtube.com/printscreen
Sunčica Travica krije emotivni status od javnosti

Sunčica Travica bivša je manekenka, koja je javnosti, između ostalog, poznata i po burnom emotivnom životu. Manekenka je bila sa teniserom Viktorom Troickim s kojim je nekoliko puta prekidala, a nakon toga je ljubav pronašla u fudbaleru.

Sa teniskim reprezentativcem uplovila je u romansu 2004. godine, da bi se 2009. konačno razišli. Potom je bila sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem, ali je ljubomora okončala njihovu vezu, kada je, kako su pisali mediji, snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović.

 

 

Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena - rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

 

 

Iako se o njenom emotivnom životu danas malo zna, zasigurno da izazovnim fotografijama privlači pažnju muškog pola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading