(FOTO) GOGA SEKULIĆ ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, PA NAS VRATILA NA POČETAK KARIJERE: Nećete verovati kako sada izgleda poznata pevačica!

Autor:

Zabava

10.06.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić sve šokirala novim izgledom, nikad bolje nije izgledala!

 

Foto: Privatna arhiva
Tekst potpisa

Goga Sekulić je tokom pandemije vredno radila na novim projektima, a upravo je ona i otvorila letnju sezonu na crnogorskom primorju, gde je svojim reperotarom dovela publiku do ludila!

Ne gubi vreme! Pevačica je čim su mere dozvolile snimila spot za novu pesmu ,,Balkan bejbi''.

Pesma je duet sa nemačkim reperom, snimljena u decembru prošle godine, a premijera se planira za ovo leto. Goga je za potrebe spota napravila potpunu transformaciju i vratila nas sve na početak njene karijere.

Foto: TV Pink/printscreen
Goga Sekulić pokazala novi imidž!

- Didžej je želeo da stupi sa mnom u kontakt i kada sam čula pesmu svidela mi se. To je to, pesmu su radili Džala i Buba. Ja sam uvek u svom fazonu. Pitaju me da li ću raditi balade, pa ako naleti neka kvalitetna što da ne, ali ja volim brže pesme, energične, to sam ja - kaže Goga, a prenosi Pink.rs

Pevačica će ovo leto provesti radno, čemu se posebno raduje.

Foto: TV Pink/printscreen

Vrlo je posvećena svom sinu kog je dobila sa suprugom Urošem Domanovićem. Par živi na relaciji Beograd-Cirih, a zbog povratka noćnog života Goga će biti više odsutna u narednom periodu.

-Kako drugim roditeljima, tako i meni. Kažem, na dan dva, ništa nije strašno, tu su bake i deke, on obožava da se igra sa njima. Svi su zadovoljni, ali ja jedva čekam da završim ovo snimanje i odem kod njega - dodala je Goga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading