(FOTO) VAKCINISANA I SPREMNA NA DA URADI OVO: Teodora Džehverović otkrila vrele planove za leto! Muškarci, pazite se, od ovoga ćete poludeti!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.06.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen dečko će sigurno da uživa!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Spremna je na sve!

Počela je sezona koncerata i svirki, pa su mnoge zvezde počele polako da se primremaju za buduće provode koje će pripremiti svojim vernim fanovima.

Tim stopama je krenula i Teodora Džehvrović. Mlada pevačica je okačila na svoj Instagram profil sliku na kojoj nosi najobičniju belu pamučnu majicu na kojoj piše:

- Vakcinisana i spremna za se*s.

 

 

Džehva svakako izgleda odlično na svojim fotografijama, tako da verujemo da bi joj mnogi pripadnici muškog pola rado pomogli u ovoj potrebi, a posebno njen dečko. Međutim, iako je veliku pažnju izaivala svojom majicom, rekli bismo da poenta slike ipak nije u tome šta sve lepa pevačica želi da radi, već u nastupima koje je već zakazala, a čiju je listu postavila u opis fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading