(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMAK HAPŠENJA SAŠE JOKSIMOVIĆA: Glumac tvrdio da nije pravio HAOS, ali video govori više od 1000 reči! BRUKA!

Autor:

Zabava

09.06.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Joksimović je na stadion "Dragan Džajić" došao, navodno, u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, republika.rs

Glumac Saša Joksimović uhapšen u nedelju po podne mrtav pijan na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba

Joksimović je u vidno alkoholisanom stanju pravio haos na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila. Kako se navodi Joksimović je u tom trenutku imao 1,7 promila alkohola u krvi. 

Foto: Printskrin/Republika.rs
Joksimović uleteo na teren

Naime, Saša je priznao da jeste došlo do incidenta, ali je objasnio i zbog čega je policija intervenisala.

Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući - rekao je Joksimović nakon što se u medijima pojavila informacija da je uhapšen. 

RepublikaFoto: Printskrin/Republika.rs
Joksimović sa lisicama odveden sa stadiona

Portal Republika.rs došao je do snimaka incidenta kao i kao i samog hapšenja glumca. Po snimcima koje posedujemo možemo zaključiti da je glumac taj koji je upao na teren i izazvao incident, što se kosi sa njegovom izjavom koju je dao medijima. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading