OVAKO IZGLEDA KAĆA U TREĆEM MESECU TRUDNOĆE: Pevačica otkrila kad će svadba, ali i zbog čega ne uzima GOBELJINO PREZIME!

Autor:

Zabava

09.06.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić poslednjih dana najsrećnija je žena na svetu, s obzirom na to da ju je na spektakularan način zaprosio dečko Marko Gobeljić.

RepublikaFoto: PrntScr Šok Tok
Kaća Grujić

Kaća je priznala da se nije nadala veridbi, kao i da je zaplakala kada ju je fudbaler Crvene Zvezde zaprosio:

- Marko je ispunio sva očekivanja, ovaj prsten sam želela, on me iznenadio. Ja sam kao i svaka devojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Bio je zlatan, i bila je kocka, sve je pogodio - govorila je Katarina.

- Dugo su pripremali ovo, krili su od mene mesec dana. Njemu je bilo najteže, jer živi sa mnom. Velika sreća za mene, sigurna sam da ću provesti sa njim dugo vremena. Pamtiću do kraja života, lep je trenutak. Da sam znala da će me zaprositi, još bih se bolje sredila. Dok sam silazila niz stepenice govorila sam mu "Ubiću te", a onda se desio čaroban trenutak - rekla je ona.

Kaća je bila iskrena, te je priznala da su je tog trenutka stigle emocije, kao i da je zaplakala.

- Krenule su mi suze od sreće, nisam očekivala, drago mi je da sam baš njegova do kraja života - rekla je Katarina u emsiji "Šok Tok", pa otkrila kada će biti svadba:

- Svadba će biti sledeće godine, dok se stabilizuje sve sa koronom, najverovatnije u junu -otkrila je Kaća koja je u emisji "Šok Tok" priznala i da će prezime svog verenika dodati na venčanju i da će svoje zadržati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading