ZABILA MU NOŽ U LEĐA, PA JOJ SE SAD OSVETIO: Lukas uzvratio udarac Prijovićki nakon dve godine, RAZIŠLI SU SE ZBOG JEDNE SVAĐE!

Autor:

Zabava

09.06.2021

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzvratio joj istom merom!

RepublikaFoto: Printscreen
Aca Lukas se osvetio Priji!

Aca Lukas reč nije rekao kada mu je Aleksandra Prijović pre dve godine preotela „Folk haus bend“, sa kojim je radio više od 20 godina, ali sada likuje. Muzičari su mu se vratili jer plaća više, a i način rada je bolji.

Prija slabo plaća!

–Oni su dvadesetak godina pratili Lukasa svuda. To je jako dug period, ušemili su se i sve je super funkcionisalo. Međutim, dolazilo je do čarki jer je Lukas umeo da otkaže nastup, pa su se zbog jedne svađe razišli – kaže izvor za Svet i dodaje:

–Sa Aleksandrom je sve bilo pod konac, svaki dogovor ispoštovan, sve na vreme, ali drugačiji sistem rada. Plus, iako su imali dobre pare od svakog nastupa, oni su želeli da više rade tokom nedelje, dok su Aleksandri dve tezge za vikend bile sasvim dovoljne. Nije želela da se troši jer su je kod kuće čekali muž i sin i htela je njima da se posveti. Zbog toga su se na miran i civilizovan način razišli. U međuvremenu su ponovo stupili u kontakt sa Lukasom i došli do ponovne saradnje – zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading