NE ŽELIM DA TRPIM BOLOVE POSLE OPERACIJE, RASPLAČEM SE ILI POBEGNEM: Pevačica ogolila dušu pa priznala sve o RUŽAMA JUGOSLAVA KARIĆA!

Autor:

Zabava

08.06.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović dala odgovore na pitanja koje zanimaju njene obožavaoce.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Milica Todorović uvek ima spremne odgovore

Uvek raspoložena Milica Todorović otkrila je za Informer sve što je zanimalo njene obožavaoce, a svojim odgovorima kao i uvek nasmejala je javnost.

Pevačica je otkrila svoj ljubavni status, ali i ko joj je poslao ruže tokom gostovanja u jednoj emisiji.

- Nemam dečka, naći ću ga kada mi ga Bog pošalje- izjavila je Milica, pa prokomentarisala navode da je Jugoslav Karić taj koji joj je namenio buket.

- Ma neka pišu i pričaju pta hoće. Buket je prelep, samo je to važno- istakla je pa objasnila da su njene reakcije nepredvidljive kada su iznenađenja u pitanju.

- Volim iznenađenja, ali moje reakcije umeju da budu čudne. Nekada se rasplačem, nekada pobegnem, kao kada su mi u emisiji "Amidži šou" doveli Petra Strugara. Umem da budem i stondirana. Dobar primer je trenutak kada su mi u emisiju stigle ruže. Bilo mi je drago, ali nisam umela to da iskažem.

Potom je otkrila da li je bivšem čestitala rođenje deteta, ali i da li se kaje zbog veze sa glumcem Strugarom.

- Ne, nisam. Nismo se videli da bih mogla da mu čestitam. Uradila sam to javno jer su me novinari zvali i pitali za komentar. I sada mogu da kažem- neka je bebac živ i zdrav- navela je pa dodala:

Foto: instagram.com/printscreen
Ne kaje se zbog veze sa Strugarom

- Ne kajem se zbog veze. Ako se čovek zaljubi, on se zaljubio i u tom trenutku mu je lepo!

Priznala je i zbog čega ne može da snimi duet sa bivšim deverom Sašom Kovačevičem.

Foto: youtube.com/printscreen
Milica i Saša

- On i Rade rade na nekom svom filmu. Rade na vanserijskim projektima i nemaju vremena za nešto što nije za strano tržište- izjavila je. 

Todorovićeva se neretko šali na račun svojih grudi, pa je otkrila i da li planira da ugradi silikone. 

- Nemam kompleks zbog malih grudi. Uvek se šalim da sam ravna na mog tatu. Ipak, kada bih nešto menjala na sebi, to bi eventualno bile grudi, ali nemam hrabrosti za hirurške intervencije. Plašim se ulaska u anesteziju, ne želim da trpim bolove posle operacije. Operisala sam samo nos jer sam morala- priznala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading