JOKSIMOVIĆ NAM JE PSOVAO MAJKU, PIJAN JE NAPAO POLICIJU! Trener kluba Ispričao sve o INCIDENTU koji je napravio brat ŽELJKA JOKSIMOVIĆA!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta koji se desio na fudbalskoj utakmici kraj Uba, a koji je navodno izazvao Saša Joksimović, brat Željka Joksmovića, oglasio se i trener koji je izneo niz optužbi na račun glumca.

Foto: facebook.com/zeljkobalinovac
Trener tvrdi ga ga je Joksimović vređao i da je pretio

Trener fudbalskog kluba "Pambukovica" Željko Balinovac tvrdi da mu je Saša Joksimović pretio u nedelju na utakmici u mestu kraj Uba.

On je izneo brojne tvrdnje u kojima opisuje Joksimovića kao veoma nasilnog,  čak toliko da je napadao i službena lica: 

-Nije tačno da ga je iko udario, Došao je na utakmicu u vidno alkoholisanom stanju i počeo da se svađa sa narodom. Napadao je sve redom.  Bacao je oko sebe petarde i topovske udare. Kada je pošao prema delegatu, redari su stali ispred njega. Psovao im je majku i govorio: " Ne možete vi meni ništa! Ko ste vi da meni branite da uđem na teren?" U ruci je nosio limenku piva i odmah je upozoren da ne može sa alkoholom da bude na sportskoj manifestaciji. Tada je počeo da histeriše: "Mamicu vam je*em!" Mlatio je rukama kao da želi da udari nekoga. Redari su izbegavali fizički obračun, pokušavali su da ga izvedu van ograđenog dela - priča za Informer trener FK "Pambukovica".

On tvrdi da je Joksimović i njega lično vređao i da je to sve rekao u izjavi koju je dao policiji nakon indicenta. 

Tada mu je glumac navodno još gore pretio:

- "Prebiću te konjino jedna", to mi je vikao, tri puta mi je pretio pred policajcima, a kada su mu tražili ličnu kartu, bio je veoma drzak prema njima  - tvrdi trener.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading