TAMARA GRUJIĆ RASPLAKALA JAVNOST! Voditeljka otkrila šta je doživela na KOSOVU!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Grujić ponovo je uspela da svojim gestom razneži javnost.

Foto: youtube.com/printscreen
Tamara Grujić

Jedna od omiljenih voditeljki Tamara Grujić ponovo je uspela da istopi srca svih svojih fanova jednom prelepom pričom.

Naime, Tamara i njena ekipa boravili su na Kosovu i Metohiji. Za to vreme pomogli su da 13 porodica dobije krov nad glavom, a obnovili su i jednu osnovnu školu. Iz ove plemenite  akcije nastala je jedna još lepša priča: 

‒ Ostvarili smo divnu saradnju sa Srpskom pravoslavnom crkvom, tačnije sa Eparhijom raško-prizrenskom ‒ priča omiljena srpska humanitarka za Hellomagazin, te dodaje: 

 Vladika Teodosije je bio divan domaćin. Ustupio nam je magacine manastira „Gračanica“, a stavio nam je na raspolaganje i vozila koja smo koristili da prevezemo robu do kuća koje smo gradili. Stvarno smo zahvalni na lepoj saradnji, mnogo su nam olakšali posao - rekla je  Grujićka i otkrila jedna prelepi čin koji će je zauvek vezivati za Kosovo i Metohiju:

 Imali smo sreću da je bio slobodan. S obzirom na to da ni Vuk nije bio kršten, odlučio je da se krsti zajedno sa ćerkom. Ceremonija je obavljena u „Gračanici“, u užem krugu porodice - kaže Tamara za "Hello".

-Lenkin kum bio je moj prijatelj iz detinjstva Aleksandar Đikić, a Vukov njegov dugogodišnji prijatelj Mihajlo Rakić ‒ rekla je voditeljka za pomenuti mediji. Tamara Grujić.

Nova sezona emisije "Sa Tamarom u akciji", snimljena ovog proleća na Kosovu i Metohiji, biće emitovana od septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading