KAD SAM SAM IMAM SUICID! Gastoz otkrio svoje najveće želje!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da bude sam!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Otkrio kako se oseća!

Prvi jutjuber, bivši učesnik rijalitija I jedan od najaktuelnijih ličnosti Nenad Marinković Gastoz bio je gost premijerno u emisiji ,,Red Zone".

Gastoz je pričao o svom životu, novitetima, turbulentnim odnosima sa svojim emotivnim partnerkama. Međutim, prisetio se I svog detinjstva koje ga je inspirisalo da I danas niže uspehe. Tim povodom ga je voditeljka Katarina Ristić upitala o čemu je maštao kad je bio mali, na šta je jutjuber odgovorio veoma emotivno:

- Pričao sam sa Tozlom o tome, njegov tata je rekao čim oseti prvi aplauz to će biti to. I stvarno je tako. Prvi aplauz je nešto neverovatno. Kad sam bio na kao klinac na kastingu u pozorištu prijavio sam se i kad sam dobio prvu ulogu pao je prvi aplauz. Prvi jutjuber, prvi put uđem u rijaliti i pobedim, prvu pesmu izbacim odmah bude hit. Jedino mi je žao što dete nisam napravio iz prve… Motiviše me kad sam u centru pažnje, volim publiku. Kad sam sam, imam suicid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading