S OBZIROM OD KOGA SU KOMENTARI, POENI IDU MENI: Baja Mali Knindža BRUTALNO ZAPUŠIO USTA KARLEUŠI!

Autor:

Zabava

08.06.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač jasno stavio do znanja.

 

Foto: printscreen
Baja nije ćutao na Jelenine uvrede

Jelena Karleuša isprovocirala je javnost kada je na svojim društvenim mrežama prozvala i uvredila pevača Baju Malog Knindžu, ali i sve one koji su ga zvali na različite vrste proslava. 

Njegove ćerke su se prve oglasile, kulturno objasnivši Karleuši da njihov otac "drži svoju porodicu i sebe dalje od njenih estradnih skandala", da bi potom samoprozvana "diva" uputila sramnu poruku, rekavši za Baju da je "perfidno go*no".

 

 

- Muzika je divna umetnost koja spaja ljude! Muzika ruši granice, boje i predrasude. Muzika, kao ni sport, ne sme da propagira mržnju, podele, ratove i da slavi ubijanje. Nikada! Svako ko to radi, nije ništa drugo do perfidno govno koje lažnim patriotizmom zarađuje jeftine poene kod primitivaca. Svako ko u takvoj zloupotrebi muzike uživa, tako nešto sluša i opravdava je ljudski talog bez mozga. Sa takvima nema razgovora jer neće razumeti, samo veliki lanac i katanac- napisala je želeći da se "opere". 

Na ove uvrede bez ikakvog povoda, oglasio se i Baja lično pa je poručio koleginici: 

- S obzirom na to s koje strane dolaze ovakvi komentari, poeni idu meni- rekao je i dodao:

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Baja Mali Knindža

- Neka se deca dopisuju, ne želim mnogo da komentarišem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading