OGLASIO SE BIVŠI MUŽ ANE MIHAJLOVSKI: Progovorio o vezi sa Marijom Karan, OVO JE JEDINA ISTINA!

Autor:

Zabava

08.06.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muŽ Ane Mihajlovski otkrio istinu o vezi sa Marijom Karan!

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Goran progovorio o vezi sa Marijom Karan!

Biznismen i vlasnik jedne produkcijske kuće, Goran Stamenković, oglasio se nakon priče da je u ljubavnoj romansi sa glumicom Marijom Karan

Marija se nedavno razvela od holivudskog producenta Džoela Lubina, a mediji pišu da je lepa glumica u vezi sa Goranom, inače, bivšim mužem Ane Mihajlovski.

Glumica je dobila glavnu ulogu u seriji "Dinastija" koju snima Goranova podukcijska kuća, a kako Stamenković tvrdi, kada je u pitanju odnos sa Marijom, radi se samo o poslovnoj saradnji.

- Marija i ja nismo u vezi, to nije istina. Ona radi na seriji koju mi produciramo, samo sarađujemo  - rekao je Goran za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Marija iz braka sa Džoelom ima sina, dok Goran sa Anom ima ćerku, a bivši supružnici su u odličnim odnosima i često se viđaju, čak i putuju zajedno, zbog naslednice.

Marija je tokom braka sa holivudskim producentom živela u Americi, međutim, nakon razvoda, vratila se u Srbiju i posvetila se svojoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading