ESTRADA SE TRESE NA POMEN DARINE KNJIGE U KOJOJ ĆE OBELODANITI SVE PRLJAVŠTINE: Olja Balašević če joj pomoći u tome, NAPRAVIĆU TOTALNI BUM!

Autor:

Zabava

08.06.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara piše knjigu o svom životu i estradu, a u tome će joj pomoći Olja Blašević!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ/ youtube.com/printscreen
Olja pomaže Dari oko knjige!

Pevačica Dara Bubamara rekla je da piše autobiografiju, u kojoj će čak i imenovati neke od svojih kolega, a u tome joj pomaže, po rečima folkerke i udovica kantautora Đorđa Balaševića, Olivera sa kojom se Dara navodno privatno druži.

- Pretprošle godine na Mikonosu sam pomislila "Bože, kada bih ja napisala knjigu to bi ispao opšti haos". Zvala bi se "Moji principi". Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali je sada pravo vreme da se bacim na autobiografiju - započela je Dara.

- Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete - rekla je Dara i otkrila o čemu će sve pisati.

- Neću navoditi nikakva lažna imena kao što neki rade. Biću iskrena i otkriću sve što ljudi ne znaju o meni, ali i o pojedinim mojim kolegama. Ma sve ću ih imenovati, napraviću pravi bum! - rekla je Dara.

RepublikaFoto: printscreen/AmiG Show
Dara Bubamara

- Mnogi od njih bi trebalo da se plaše moje autobiografije. Sigurna sam da se pojedinci već tresu, ali neka ih. Kao što neću da lažem o sebi, tako neću ni o svojim kolegama. Takva sam, ili nešto radim do kraja ili ne radim uopšte. Olivera će mi pomoći da to lepo sročim! - dodala je Dara, piše Informer.

Dara Bubamara je otkrila i otkud poznanstvo s Balaševićima.

- Prijatelj sam cele porodice Balašević, oni su moji Novosađani. Đole je mnogo voleo i poštovao moju majku. Sa Oljom sam ostala u kontaktu. Ona je divna osoba, mnogo mi je teško što je ostala bez supruga - zaključila je Dara.

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila da je veoma tužna, jer je imala gubitak u porodici.

Naime, kako je pevačica rekla, u maju ove godine joj je preminula bivša svekrva.

Dari je, inače, u decembru prošle godine preminuo svekar, što ju je jako pogodilo, a dok je pričala o tome zasuzile su joj oči.

- Pored kolega koje smo izgubili, ja sam izgubila bivšeg svekra i svekrvu koji su mi kao roditelji. Jako mi je teško, plakala sam ceo dan, mog sina je to jako povredilo. Ja sam najlepše godine svog života provela sa njima u Parizu. Veliki je gubitak i ovim putem pozdravljam Milana i Kostu. Ja sam razmišljala da li da dođem, ali eto, izašla mi je pesma i morala sam da budem profi. Ali jako mi je teško - rekla je Dara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Salajčanin

09.06.2021 07:07

Našla vreća zakrpu. Radojka i Radodajka.