PRIVEDEN GLUMAC I BRAT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Sa 1,7 PROMILA U KRVI napravio SKANDAL pa UDARIO policajca, jedva ga smirili!

Autor:

Zabava

07.06.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Joksimović priveden zbog agresivnog ponašanja.

Foto: Instagram/printscreen
Saša i Željko Joksimović

Glumac Saša Joksimović (40), inače rođeni brat pevača Željka Joksimovića, priveden je navodno u nedelju na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba.

Prema pisanju Informera, Saša je u toku privođenja imao čak 1,7 promila alkohola u krvi, a nakon što je napravio haos na utakmici jer je ekipa za koju je navijao gubila. kako se navodi, glumac je na utakmicu došao u vidno alkoholisanom stanju i odmah napravio haos. 

- Čim je stigao na utakmicu, počeo je da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila. Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta - kaže za pomenut list jedan od svedoka i dodaje da Joksimovića niko nije mogao da smiri.

- Redari angažovani na poslovima obezbeđenja pokušali su da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vređa igrače i sudije. Na kraju je kao pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato. Gurao je redara pružajući mu ruku: "Daj ruku j*** te." Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: "Pa ja sam, bre, glumac." Ljudi su ga izveli sa terena i na kraju su morali da pozovu policiju - dodaje svedok.

Policija je vrlo brzo došla na uviđaj, a Joksimović je, navodno, nastavio da se bahati i pred patrolom. Odbijao je da im da svoje dokumente, a na kraju je, prema rečima izvora, udario policajca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading