Tortura manipulatora i patološkog lažova i dalje traje: TANJA SAVIĆ ZBOG SUPRUGA PONOVO NE MOŽE DA VIDI SINOVE!

Autor:

Zabava

07.06.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se požalila, pa istakla da je odbrojavanje počelo.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja sa suprugom Dušanom

Buran odnos između pevačice Tanje Savić i njenog još uvek zvaničnog supruga Dušana Jovančevića ne prestaje. Naime, Dušan je prvi podneo papire za razvod braka, pa je tom prilikom rekao:

Predao sam papire za razvod. Vreme je da se ovo završi. Toliko od mene, pozdrav - kratko je prokomentarisao Dušan za Pink.rs.

Nakon toga, Savićeva je rešila da još jednom ukaže javnosti na to što se dešava, istakavši da joj je suprug ponovo zabranio da se čuje sa sinovima, pa je napisala na svom profilu: 

Foto: printscreen/instagram
Tvrdi da joj je suprug zabranio da se čuje a decom

- Udarna vest danas: "Dušan ostavio Tanju"Da li je to nemoć ili ko zna šta je... pitanje je sad?E pa dragi moji, i dalje prolazim kroz torturu manipulatora i patološkog lažova. Da, da, to i dalje traje iako sam mislila da sam se spasila kada sam smogla snage da odem.Danas je opet usledila kazna (nemogućnost da se čujem sa decom) usled nepridavanja značaju istom.Samo ignor dragi moji! Teško je, ali doćiće i mojih pet minuta! Odbrojavanje je počelo! - glasila je Tanjina poruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andreja

07.06.2021 20:24

Tanja Savić ponovo laže.