(FOTO) ALEKSANDRA KOVAČ POTPUNO ŠOKIRALA: Pevačica se obnažila u petoj deceniji, POGLEDAJTE NJENO GOLO TELO!

Autor:

Zabava

07.06.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Kovač svi znaju kao smernu, a sada je zgranula javnost!

RepublikaFoto: e-stock/Peter Alex
Aleksandra Kovač šokirala javnost!

Aleksandra Kovač na domaćoj javnoj sceni poznata je kao pevačica, tekstopisac i kompozitorka, uz to važi za povučenu i smernu estradnu ličnost.

Međutim, ova dama odlučila je da napravi preokret na društvenoj mreži Instagram na kojoj je objavila provokativnu fotografiju.

Aleksandra je pozirala u gaćicama, sa dekorativnim cvetovima na ramenima i poslala jasnu poruku.

- Sećam se kad mi je mama govorila da ću se u četrdesetim godinama osećati najbolje i da ću tada moći sve! Bila je u pravu! Sad imam znanje, iskustvo, slobodu, razumevanje i svesnost. I najvažnije, svoje snove. Nemojte nikada prestati da sanjate i ne dozvolite drugima da vam kažu da "gubite vreme", "niste dovoljno dobri", "nemate ono što je potrebno", "pusti snove, čeka te realan život". Oni vam to govore iz svojih ličnih strahova i frustracija, razumite ih. A onda se naoružajte osmehom i osvojite svet! - istakla je Kovačeva.

Inače, poznata pevačica je u petoj deceniji života, u septembru će napuniti 49 godina, a sudeći po komentarima pratilaca, nikada bolje nije izgledala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading