SVI ČEKAJU DA VIDE BOGATAŠA KOJEG JE UPECALA! Ana Korać organizovala gala rođendansko slavlje, pa progovorila o misterioznom dečku i Soraji!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.06.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać priredila rođendansko slavlje kao iz bajke, a svi čekaju da vide njenog misterioznog izabranika.

Foto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać slavi rođendan

Starleta Ana Korać organizovala je večeras proslavu svog rođendana, ništa manje luskuznu od one koju je nedavno napravila i za svog psa.

Kad se slavi, kod bivše zadrugarke, slavi se za sve pare, bez obzira koji povod je u pitanju. Sada je sve do detalja isplanirala.

-Osećam se kao da se udajem, baš imam tremu, jedva čekam goste. Ne mogu da otkrijem šta sam poželela, nadam se da će mi se uskoro ostvariti. On neće večeras biti ovde, ali biće na video-pozivu, biće tu s nama. Dobila sam poklon od njega, ali ne želim ti da otkrivam. Neću pričati o poklonima... Mnogo mi je žao što Soraja nije ovde s nama večeras, ali proslavićemo mi to, slavićemo više puta - kaže Ana za Pink.rs

Foto: instagram.com/ana korac
Ana Korać spremna za gala slavlje

Starleta se osvrnula i na svog bivšeg rijaliti dečka Davida Dragojevića. Po svemu sudeći, ta priča je i više nego završena u lošem tonu:

-Nije mi David čestitao, niti ima potrebe da mi čestita, ta priča je zaboravljena, sve najbolje drugoj strani - rekla je Koraćeva pomalo ljutito.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading