DARA PROGOVORILA O TRAGEDIJI U PORODICI! Pevačica drhtavim glasom poručila: Mnogo sam ih volela..

Autor: Republika.rs

Zabava

06.06.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara iza sebe ima veoma težak period koji su obeležile potresne tragedije.

Foto: youtube.com/printscreen
Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara govorila je o svom životu i onoj strani kojoj ne pokazuje često javnosti. Kako smo navikli da je uvek nasmejana i spremna za šalu, ovako emotivna ispovest mnoge je potresla.

Naime, njen bivši suprug suočio se, takođe, sa teškim gubicima, od korone su mu preminula oba roditelja, a kako je Dara bila u odličnim odnosima sa njima pevačicu je njihova smrt posebno pogodila.

- Oni će za mene biti uvek svekar i svekrva, koliko mi se desilo lepih stvari, toliko su mi se desile i loše stvari. Ovo mi je bio najveći šok. Milanovi roditelji su bili kao moji roditelji. Ja sam sa njima živela u Parizu, a da ne pričam da smo prošlo leto proveli u Bosni kod njih i uživali smo. Sve je bilo bajno - priča pevačica sa knedlom u grlu.

- I ne samo što sam ih ja mnogo volela, i moj Kosta je bio previše vezan za njih. I onda se desila ta bolest i to ne samo od korone, ona je samo povukla. I onda se desilo da je Milanov otac preminuo u decembru, a majka pre sedam dana. Šokirana sam, prvo zato što su bili kao moji roditelji, a drugo zato što Milana mnogo volim, poštujem i cenim. Znam koliko je njemu bilo teško kada je moja majka umrla i to je za mene bilo baš strašno - rekla je Dara u "Sceniranju".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading