RAZUMEĆU AKO ME RAŠA OSTAVI AKO MU NE RODIM DETE! Pevačica upitala supruga o bolnoj temi

Autor: Republika.rs

Zabava

06.06.2021

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan iskreno je progovorila o svom braku i borbi koju ona i njen supruug Raša vode za dobijanje deteta.

Foto: youtube.com/printscreen
Goca Tržan i Raša Novaković

Poznato je da pevačica Goca Tržan i njen suprug, bubnjar Raša Novaković već godinama pokušavaju da imaju zajedničko dete iako oboje brinu o njenoj ćerki koju ima iz prvog braka.

Sada je pevačica rekla jednu istinu sa kojom se susreću i brojni drugi parovi koji prolaze kroz isti proces osnivanja porodice kao ona i Raša.

Šta ako i nakon brojnih pokušaja, vantelesna oplodnja ne uspe?

-''Ostvarivanje u ulozi majke'' je najgora floskula koju sam čula! Niko ne glumi u filmu, ne ostvarujem se u ulozi, ja kad rodim dete, to je za ceo život. To samo zvuči bitnije i dramatičnije od 'rodila dete'. Motiviše me moja želja, moj suprug, moje dete. Ali jako je važno postaviti prava pitanja. Da li si ti spreman da budeš sa mnom čak i da ne dobijemo naše biloško dete? Naravno da sam to pitala Radomira. Tu se pojavljuje problem našeg odnosa. Ja imam 14 godina više od njega, i ako sad ne uspem da rodim, teško da ću to uspeti za par godina. Mora da bude iskren i sve je potpuno u redu. To nije manjak ljubavi da me ostavi zbog toga. To je iskrenost i želja za opstankom i razmnožavanjem - ispričala je Goca u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Goca i Raša zajedno su godinama i imaju jedan od skladnijih brakova na estradi iako su im mnogi predviđali brzi krah zbog velike razlike u godinama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading