STARIJE PEVAČICE SE PLAŠE DA SNIMAJU SA MLAĐIM: Emina zapevala s Teodorm, pa isprozivala ESTRADU!

Autor:

Zabava

06.06.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović poznata je po velikom broju pesama koje je snimila u duetu sa drugim pevačicama, mahom mlađe generacije.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJVideos.TV
Teodora i Emina u duetu

Ona je danas objavila novu duetsku pesmu "Malena" sa Teodorom Džehverović koju su i ekranizovale i mnogi su prokomentarisali da spot dosta podseća na onaj za numeru "Limunada" koji je uradila sa Milicom Todorović.

A Emina se sada uključila u emisiju "Premijera Vikend Specijal" i otkrila da je često kritikuju jer uglavnom snima duete:

- U Americi je to odavno popularno i normalno, nekad pesmu otpeva i po tri izvođača. Samo je kod nas uvreženo neko mišljenje da velike zvezde moraju same da snimaju i da ne rade duete. Ali ja mislim da se starije kolege plaše da "stanu na crtu" mlađim. I obrnuto. Kod starijih je razlog uglavnom izgled. A nekad su razlog i vokalne sposobnosti - izjavila je Jahovićeva koja je najavila dolazak u Beograd:

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Isprozivala koleginice... Emina

- Ja sam trenutno u Istanbuu gde smo u poptunosti zatvoreni, danas je nedelje i potpuni je "lockdown", a uskoro ću doći u Beograd na nastup. Želim da vidim i svoj bend i sve vas- izjavila je pevačica u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading