ĆERKE I DALJE SLOMLJENE, A I BIVŠA SUPRUGA GA NE ZABORAVLJA: Džeju Ramadanovskom porodica obeležava šest meseci od smrti!

Autor:

Zabava

06.06.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra prošle godine u 55. godini i članovi njegove porodice danas su došli na Novo groblje kako bi obeležili pomen.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević
Džej Ramadanovski (1964 - 2020)

Ni šest meseci od Džejeve smrti nije bilo ni blizu dovoljno da se porodica oporavi, a pevačeve ćerke Ana i Marija na očev grob u Aleji zaslužnih građana danas su donele cveće. 

Starija ćerka popularnog pevača, Ana došla je u pratnji supruga Adila Maksutovića i sina Adriana kog je za ruku držala pevačeva mlađa mezimica Marija. Odmah za njima došla je i Džejeva bivša supruga Nada koja nije krila tugu. 

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević
Porodica Džeja Ramadanovskog obeležava pomen od šest meseci pevačeve smrti

Među prvima je na groblje došao Džejev kum Rule sa ocem, koji je upalio odmah sveću. Nedugo potom pojavio se i muzičar Acko Nezirović, kao i pevačica Mina Kostić i pevač Stevan Anđelković.

RepublikaFoto: Pink.rs/P. Radosavljević
Mina Kostić na pomenu Džeju Ramadanovskom

Odmah nakon Mine, na groblju se pojavili članovi pevačeve porodice.

Pevač je preminuo od posledica srčanog udara, a smrt ga je zadesila u njegovom stanu na Dorćolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading