O POLJUPCU KARLEUŠE I SAŠE POPOVIĆA SVI PRIČAJU: Pevačica izgubila kompas pa zaskočila i Bosanca!

Autor:

Zabava

06.06.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je pomalo izgubila osećaj za realanost pa je u emisiji "Zvezde Granda" uradila nešto što je neočekivano čak i za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Nije se mnogo opirao... Saša i Jelena

Jelena je u jednom momentu u toku emisije s leđa zagrlila Dragana Stojkovića Bosanca koji je najpre bio šokiran, a potom se nasmejao.

A nakon toga, kada se u duelu našao njen takmičar sa kandidatom Marije Šerifović, došlo je do neviđene situacije. Reč je o obračunu Crnogorca Nemanje Petrovića i Bosanca Hanada Džehverovića.

Kada su zapevali, svi u studiju su bili na nogama i navijali su za obojicu. Inače, Nemanja iz Podgorice predstavio se pesmama "Opet si pobijedila" i "Čini mi se grmi", dok je Hanad iz Zenice otpevao "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo" i "Ja bih preživeo". 

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Karleuša potpuno poludela u emisiji

Na kraju ovog sjajnog duela, rezultat je bio izjednačen.

- Ovo je užasno jaka sezona. Zaista je privilegija biti ovde, ovi takmičari leče. Svaka čast momcima i mentorima - rekao je Đorđe David i pohvalio Mariju i Jelenu da su odradile sjajan posao sa svojim takmičarima. 

Snežana Đurišić prokomentarisala je da su duelisti bili isti, dok je Ana Bekuta, osim pevanja, posebno pohvalila i scenski performans mladog Bosanca. 

Jelena i Marija bile su oduševljene onim što su njihovi kandidati pokazali na sceni. Karleuša je podelila sa publikom da je Nemanja njen miljenik u takmičenju, pa dodala:

- Treba svi da znaju da je on profesor muzike i da nikad ne pravi greške u pevanju. Volela bih da pobedi. 

Zatim je uputila reči hvale i Marijinom kandidatu, a posebno joj se dopao repertoar mladog Bosanca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Prvo je grlila Bosanca, pa ljubila Popovića

- Ne znam zašto, ali svaki put kad se izvodi pesma "Pljuni i zapevaj" i kad se peva o Jugoslaviji, ja se sva naježim i nešto me dirne - rekla je Jelena, nakon čega je Hanad izjavio da isto oseća nostalgiju, iako u vreme postojanja Juge nije bio ni u planu. 

- Ja nisam ni rođen u vreme Jugoslavije, ali sam jedan od osnivača prve radne brigade posle Tita. Mlad sam, ali iz priča starijih meni se ta ideja bratstva i jedinstva tako sviđa i osećam nostalgiju, iako u to vreme nisam ni rođen - rekao je takmičar, što je izazvalo odušvljenje svih u studiju. 

Nakon ovih pohvala, Popović je morao da donese odluku ko će nastaviti sa takmičenjem. Saša je odlučio da napravi presedan, te je u poslednjem trenutku oba talentovana takmičara pustio u četvrt finale.

Karleuša se oduševila zbog ove odluke, pa je skočila od sreće, otrčala kod Popovića i poljubila ga direktno u usta. On je bio zatečen ovakvom reakcijom, a ubrzo potom se nasmejao.

-Bravo, Popoviću, to je pravilna odluka - vikao je žiri, dok su takmičari i njihovi mentori slavili na sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

06.06.2021 10:01

Zagorela. Niko je neće.