NIJE MOGLA VIŠE DA JE PLAĆA 120 EVRA MESEČNO: Rada otkazala garažu za auto, evo gde sad parkira svoju MAŠINU!

Autor:

Zabava

06.06.2021

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmila Manojlović nije krila da joj je kriza ozbiljno zakucala na vrata, i nedavno je čak i priznala da je morala da proda neke placeve u rodnom Četerežu. A sada je ostala i bez garaže u Beogradu koju je ranije rentirala za svoj skupoceni automobil.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sad skupoceni automobil parkira na ulici... Rada Manojlović

Zbog krize u koju je upala, Rada je bila prinuđena najpre da proda dva imanja u Četerežu, a sada je otakazala i garažu u Beogradu gde je parkirala svoj automobil.

Pevačica sada skipoceni "Rendž Rover" parkira na obeleženom parking mestu na ulici, a kako piše "Kurir", ona je za garažu izdvajala 120 evra. S obzirom na to da iznajmljuje i stan koji plaća 400 evra mesečno, nije ni čudo što je morala da otkaže garažu:

- Retko je viđam u poslednje vreme, mislim da ona i nije u Beogradu. Valjda je bila kod oca u Četerežu ili kod dečka Harisa Berkovića u Bosni, uglavnom u Beogradu nije bila puno tokom trajanja korone. Znam da stan plaća oko 400 evra, tako sam čula. Sigurno joj je bilo puno da plaća i zakup garaže kad već nije bila u Beogradu - rekla je jedna stanarka iz Radine zgrade, ne želeći da otkriva svoje ime.

RepublikaFoto: telegraf.rs/N.Tomić
Kriza baš kuca na Radina vrata...

Manojlovićeva najnoviji potez nije želela da komentariše, ali je pre nekoliko meseci priznala da je bila prinuđena da proda zemljište koje je kupila dok je imala novca, zbog toga što više od godinu dana nije zaradila ni dinar.

RepublikaFoto: telegraf.rs/N.Tomić
Moraće da nadoknadi gubitke...

- U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako - kazala je tada Rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

06.06.2021 10:05

Prodaće njivu da plati nekoliko meseci kirije za stan u kome ne živi. Nema ona pojma kako treba štedeti.