SVAČIJA SAM BILA, SAMO NE SVOJA: Zlata PETROVIĆ progovorila o osećanjima, UKLJUČILE se koleginice pa poslale JAKU PORUKU!

Autor:

Zabava

05.06.2021

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate dame se slažu u jednom.

 

Foto: printscreen/youtube.com
Zlata Petrović progovorila o osećanjima

Sanja Marinković u subotnjem izdanju emisije "Magazin in" ugostila je dobro poznate dame sa domaće javne scene, a među njima se našla i pevačica Zlata Petrović.

Zlata je otkrila kada je najlepše izgledala i imala najviše energije u životu. 

- Naravno kad sam imala 30 godina, ali ja sada živim najlepše, jer ja sada mogu sebi da priuštim svoje vreme onako kako meni odgovara, pre to nisam mogla, bila sam svačija, samo ne svoja - otkrila je Zlata, a na to se nadovezala i njena koleginica Cakana

Foto: printscreen/youtube.com
Zorana i Cakana

- Kad ste u nekim mladim godinama, mislite da možete sve, ali sad sa ove vremenske distance, mnogo toga bih promenila, ali i mnogo toga ne bih takla u svom životu - istakla je.

- Sve ono što preživi žena, ono kad mudri ljudi kažu kada si u nekim zrelim godinama, ne što znaš šta hoćeš, nego znaš šta nećeš i to je jako važno. Znaš šta nećeš, i onda sve ono što se dogovodilo, sva ta neka patina da tome neku lepotu - zaključila je Zorana Pavić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading