(FOTO) MARINA TUCAKOVIĆ NAPOKON IMA RAZLOG ZA SREĆU! Fotografiija hitmejkerke koju su mnogi čekali da vide!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.06.2021

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković već godinama vodi najtežu bitku, te je duže vreme nismo videli u javnosti, a o njenom zdravlju tek po neka informaciaj dođe do njenih fanova.

Foto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

Nedavno je Marina fotografisana na Zlatiboru u mnogi su se zabrinuli zbog njenog izgleda ,te su pomislili da joj se zdravstveno stanje pogoršalo.

Međutim, njen sin tada je objavio da se Marina ne da, te da lečenje od kancera ide ka dobrom putu. Tokom ove borbe za ozdravljenje, ona nije radila, te su brojne zvezde karijere stavile na čekanje jer su želele da im hitove napiše isključivo ona.

Kako je poznato da je pesmama, pa čak i samo stihovima brojnim pevačica karijere vinula u zvezde, to je sasvim očekivano. 

Damir Handanović došao je u posetu Marini sa kojom godinama sarađuje, ali i sa kojom je dobar prijatelj. 

Foto: instagram.com/damirhandanović
Damir i Marina

-  Moja druga majka, moja duša, moja Marina - napisao je Handanović na fotografiji na kojoj su i on i Tucakovićka nasmejani kao mala deca.

Mnoge je ova fotografija i dirnula ,ali i probudila nadu da se ipak u njihovoj "kuhinji" spemaju novi hitovi muzičkih zvezda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading