(FOTO, VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ ODVELA MLAĐEG DEČKA U HOTEL: Prvo ga MUČKI GURNULA u jarak, pa našla način da se iskupi!

Autor:

Zabava

05.06.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica se zabavila u društvu jednog dečka.

Foto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković otišla sa dečkom u hotel

Kamere "Paparaco lova" sačekale su pevačicu Zoricu Marković ispred televizije Pink, nakon što je završila sa snimanjem jedne emisije.

Potom je rijaliti zvezda prešla ulicu do trafike, a društvo joj je pravio jedan kovrdžavi dečko. Kupili su cigare, a zatim i dinju, sa kojom su se dobacivali nasred ulice. Na kraju ga je Zoka gađala dinjom, koja je pala na beton i razbila se.

Zoričin poznanik se za kratko vozio u njenim kolima, a zatim seo u svoja. Oboje su se uputili do njene kuće u Jajincima, koju mu je potom bolje pokazala. 

Nakon razgledanja, nonšalantno ga je gurnula tako da je kovrdžavi dečko skliznuo niz travu. Zorica je umirala od smeha, a na kraju su sve rešili zagrljajem. 

Njih dvoje uputili su se potom na pijacu cveća, a na kraju i u hotel. Tamo su se zadržali pola sata, a Zorica je ljuta otišla do kola, i dala po gasu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

05.06.2021 18:51

Ma to je samo propali pevač Velja Miranović, koga Zorka gura već godinama u razne rijalitije, a čiji tata joj u svom auto-servisu održava džipa i sredjuje ga, a zauzvrat Zorka vuče propalog pevača Velju sa sobom po tezgama... Dečko je antitalenat za muziku, malo je tupav u komunikaciji (brdjanin), a i oženjen je, nije više dečko! Zorkina posla... Tamte za kukuriku.