NE ŽELI DA BUDE BLIZU NJE: Petar Strugar RENOVIRA I PRODAJE STAN kako bi POBEGAO od Milice Todorović!

Autor:

Zabava

04.06.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac ne želi da bude blizu Milice Todorović.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Petar Strugar i Milica Todorović

 

Petar Strugar poseduje luksuzan stan u elitnom naselju u kom stanuju mnoge poznate ličnosti, ali je rešio da ga proda jer mu se ne dopada ta nekretnina.

Prema rečima izvora glumac u tom stanu nikada nije živeo. Kupio ga je pre dve godine, otprilike u periodu kad je upoznao Milicu Todorović i počeo da se zabavlja s njom, pa je uglavnom boravio kod nje, dok je svoju nekretninu izdavao pod zakup. Njena vrednost je, kako kaže  sagovornik, najmanje 150.000 evra. Domaći mediji posetili su naselje na Novom Beogradu u kom Strugar prodaje stan, a njegove komšije su rekle da ga često viđaju s majstorima koji rade na adaptaciji glumčevog stana pre nego što ga proda sledećem vlasniku. To su potvrdile i žene koje rade na održavanju higijene u elitnom kompleksu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Petar Strugar

- Petra često viđamo, uglavnom je s majstorima. Uskoro bi trebalo da proda taj stan, ali hoće prvo da ga renovira. Dok je bio s Milicom, svakodnevno smo ga viđali. Otkad je prekinuo vezu s njom, ovde dolazi mnogo ređe. Čula sam da se njemu taj stan ne dopada zbog lokacije i da zato hoće da ga proda - rekla nam je jedna od njih.

I drugi prolaznici naselja pričali su  o Petru. Neki nisu ni znali da ima stan u njihovom komšiluku, ali su svi bili saglasni da nije baš druželjubiv.

RepublikaFoto: PrntScr Šok Tok
Milica Todorović

- Iskren da budem, on je dosta čudan, viđam ga, ali je uvek sam ili sa jednim drugom. Dok je bio s Milicom, bio je drugačiji. Mnogo je povučen. Pročitao sam u novinama da je dobio sina i ostao sam u šoku, čak smo se prijatelj i ja našalili s njim kada smo ga sreli. Pitali smo ga da li je istina to što se piše, na šta nam je kratko rekao: "Jeste, postao sam ponovo tata" i platio turu pića povodom toga - ispričao  je jedan od prolaznika za Kurir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading