NE ZNAM ZAŠTO SU IZABRALI ANĐELU: Jovana i Marić komentarisali novu voditeljku jutarnjeg programa!

Autor: Republika.rs

Zabava

04.06.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrili su svoje pravo mišljenje!

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić, Aleksandar Nalbantjan
Zašto su izabrali nju?

Glavna vest u poslednjih nekoliko dana bila je Jovana Jeremić, koja je napustila Hepi televiziju, a juče je zvanično njeno mesto zauzela Anđela Lakićević.

Kako prenosi "Objektiv" Anđela će jutarnji program „Dobro jutro, Srbijo” petkom, subotom i nedeljom voditi zajedno sa Božidarom Gutićem. U razgovoru za Objektiv, Jovana je koleginici poželela sreću, a Milomir Marić je imao samo reči hvale.

Anđela je odavno poznato lice Hepi televizije, učestovala je 2015. godine u rijaliti šouu „Parovi”, a nakon toga postaje voditeljka istog šoua, koji je vodila sve do juče. Godinu dana kasnije, pored „Parova”, našla se u ulozi voditelja i emisije „Provodadžija”. Poslednje dve godine mogli smo je videti kao voditeljku emisije „Soba sreće” i „Sabotaža”. Iako nijedna od pomenutih emisija nije bila informativna, Jovana Jeremić ne sumnja u Anđelin uspeh.

– Ostvarila sam šer od 21 u Vikend jutru, ne sumnjam da će Anđela uspeti to da održi. Želim joj svu sreću u budućnosti – rekla je Jovana, sa kojom se složio Milomir Marić:

– Ne znam kako su se odlučili za Anđelu. Ona dugo radi na Hepiju, vodila je razne emisije, profesionalna je glumica, završila je akademiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading