TRAGEDIJA U PORODICI SANJE MARINKOVIĆ: Veliki gubitak slomio voditeljku, UPRKOS TRUDU LEKARA SMRT JE BILA JAČA!

Autor:

Zabava

04.06.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija Sanje Marinković slomila voditeljku!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković doživela porodičnu tragediju!

Sanja Marinković pretrpela je veliki gubitak prošle godine u oktobru. Voditeljka koja je poznata po tome da se trudi da osmehom sakrije svaku suzu i da privatne probleme čuva samo za sebe, tako je učinila i kada je preživljala jedan od najtežih životnih trenutka.

Kako navodi "Blic", prošle godine uprkos velikom trudu lekara, njoj je preminuo otac nakon kraće i teške bolesti, a Sanja je sve vreme bila uz njega i pružala mu podršku

– Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma, a o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližima. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom i zahvlana sam svima koji su bili uz mene - rekla je tada Sanja za medije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Tada je prvi put govorila o teškim trenucima kroz koje je prošla i istakla da joj je to bio najbolniji momenat u životu nakon smrti bake.

– Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su oduvek kod kuće imale masku na licu koja nam poručuje “nije mi ništa”. Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro. Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi s dijagnozom i da mora ipak da misli na sebe – govorila je tada Sanja i istakla da je to bio težak životni trenutak.

– To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano moje prvo snimanje emisije “Magazin IN” pre više od devetnaest godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading