NACIJA JE OBOŽAVA, A NIKO NIJE ZNAO DA SE ONA BORI SA TUMOROM: Ćana prvi put progovorila o TEŠKOJ BOLESTI!

Autor:

Zabava

04.06.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stanojka Mitrović Ćana obavezna je na velikim svadbenim veseljima, a na jednom se čak pojavila i u kamionu i zapevala. Međutim, iako je uvek zadužena za dobru atmosferu, čak i ona ima teške trenutke.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Stanojka Mitrović Ćana

Pevačica je u emisiji "Magazin" in otkrila da se borila sa veoma teškom bolešću koju je pobedila, između ostalog, i zahvaljujući svom pozitivnom pogledu na život:

- To je bila 2013. godina, i to je najteža godina u mom životu apsolutno. Posle operacije sma imala nenormalnu potrebu da se našminkam i sredim. U bolnici su mi rekli da me treba držati za pozitivan primer - istakla je Ćana.

RepublikaFoto: printscreen/Magazin In
Trude se da lepo izgledaju za svoje godine... Zlata i Vera

Osim nje u emisiji kod Sanje Marinković gostovale su i Vera Matović, Zlata Petrović, Dragica Radosavljević Cakana i Zorana Pavić koje su govorile o svojoj potrebi da izgledaju bolje od svojih emotivnih partnera:

Foto: printscreen/Magazin In
One moraju da budu lepše od svojih muškaraca... Zorana i Cakana

- Ja ne dozvoljavam da moj muž izgleda bolje od mene, može da izgleda samo tu blizu - prokomentarisala je Cakana na aktulenu temu i izazvala smeh u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading