OGLASIO SE LEČIĆ O NOVOJ DEVOJCI! Ista je Nina Radulović, a samo se u jednom razlikuje od bivše supruge poznatog GLUMCA!

Autor: Tijana Cvejanović

Zabava

04.06.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić jutros je sa svojom novom partnerkom prošetao aerodromom "Nikola Tesla", a sada se oglasio povodom ovih promena u njegovm životu.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Lečić pokazao novu devojku...

Glumac, koji je u centru zbivanja poslednjih meseci zbog optužbi za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld i izjava njegove kolegicnice Merime Isaković da je pokušao da je napastvuje, izgleda ne haje mnogo za sve to. A ne brine ni njegova nova izabranica s kojom je Lečić danas prošetao beogradskim aerodromom.

Ekipa Srpskog telegrafa i Republike uslikala je Lečića sa novom devojkom, brinetom koja veoma podseća na njegovu bivšu suprugu, voditeljku Ninu Radulović.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Liči na Ninu Radulović...

Ipak, iako veoma liče, Nina i javnosti nepoznata brineta se razlikju u visini. Glumčeva nova devojka dosta je niža od Nine.

RepublikaFoto: ST/Petar Divac
Optužbe ga ne pogađaju... Leka sa devojkom

Kako bismo saznali ko je brineta koju glumac drži za ruku, kontaktirali smo Lečića koji je kratko odgovorio:

RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Nova devojka mu liči na bivšu ženu... Leka i Nina

- Ne dajem izjave, ništa ne komentarišem - kratko i ljubazno je izjavio Branislav koji je, pri tom, bio veoma raspoložen pa je jasno da mu devojka ulepšava život i čini da zaboravi na sve optužbe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading