(FOTO) INTIMNI SNIMAK TANJE SAVIĆ? Poznati pevač obelodanio istinu koja se godinama krila, EVO O ČEMU SE RADI, SADA JE SVE JASNO!

Autor:

Zabava

04.06.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač obelodanio istinu o Tanji Savić!

 
RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić ima intiman snimak?

Tanja Savić, koja već godinu dana vodi bitku sa još uvek zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem oko starateljstva nad sinovima Đorđem i Maksimom, na početku karijere imala uplovila je u romansu sa kolegom kog je upoznala u takmičenju "Zvezde Granda".

Pevačica je bila u vezi sa Darkom Filipovićem 2005. godine u toku trajanja takmičenja, a ljubav su prekinuli nakon nekoliko meseci jer Filipović, kako su pisali tada mediji, nije mogao da toleriše njenu ljubomoru.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Filipović

Iako su mnogi navijali i mislili da će romansu krunisati čak i brakom, par posle raskida nije ostao u dobrim odnosima.

Takođe, njihova veza ponovo je bila u žiži komentarisanja 2015. godine, kada je, prema tadašnjim navodima domaćih medija, Darko navodno tvrdio da ima intimni snimak sa pevačicom.

Podsećamo, iako mu je prva sezona "Zvezda Granda" donela veliku slavu i najveće hitove u karijeri, pevač Darko Filipović povukao se sa scene vrlo brzo nakon toga. Sav zarađen novac je uložio u biznis, a nedavno je otkrio o čemu se zapravo radi.

"Od kad sam ušao u "Zvezde Granda" odmah sam ulagao u nekretnine, ali u principu uopšte ne radim sa nekretninama. Ulagao sam u apartmane u Grčkoj, koje rentam, i to je ta priča", objasnio je Darko za Grand Online, a prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragica

04.06.2021 11:59

A gde je intimni snimak?