MLADENOVIĆKA NA ŽURCI PONAPIJALA GOSTE: Lazić se odvalio od alkohola!

Autor:

Zabava

03.06.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko se, pre nego što se totalno olešio, latio mikrofona. Kolege ga obasipale bakšišom. Pored slavljenice, najviše se otvorili Kaća Grujić i Gobelja.

RepublikaFoto: Republika.rs/G.D
Ponapijala je goste!

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović, uz brojne zvanice sa estrade, proslavila je 27. rođendan, a kako su svi posle pauze zbog pandemije koronavirusa bili željni dobrog provoda, većina gostiju je posegnula za alkoholom i dobro se opustila.

Među najveselijima je bio Aleksandrin kolega Darko Lazić, koji se u nekom momentu latio i mikrofona, te su kolege počele da ga obasipaju bakšišom. Pored slavljenice, najviše su se otvorili Kaća Grujić i njen dečko Marko Gobeljić, koji su uživali dok je u nekom momentu Darko pevao specijalno za njih.

Aleksandrinu žurku uveličali i Anastasija Ražnatović, Jana Todorović, Tamara Milutinović i Sloba Vasić sa suprugom

- Darko je baš bio raspoložen i veselio se s kolegama. Celu noć je cirkao, a kako se žurka odužila, u jednom momentu više nije mogao da stoji na nogama. Odvalio se od alkohola, iznosili su ga iz lokala - priča izvor koji je bio na žurki i dodaje:

- Aleksandra je okupila pola estrade, baš je dosta kolega ispoštovalo, a i jedva su svi dočekali da se ovako okupe i provesele posle više od godinu dana, koliko nisu mogli da pevaju zbog korone.

RepublikaFoto: Republika.rs/G.D

Andrena: Blistam posle raskida, kao Ana Nikolić posle razvoda!

Andreana Čekić došla je specijalno iz Beča za ovu priliku, inače prvi put otkako je raskinula sa verenikom Markom Miloševićem. Pevačica se pojavila na slavlju sva u belom, sa širokim osmehom. Očigledno je već probolela bivšeg, a priznala nam je da se posle raskida oseća fantastično. Pošto odnedavno ima isti menadžment tim kao Ana Nikolić, zanimalo nas je i da li su je savetovali oko raskida.

- Nema šta da se savetujemo, Ana Nikolić blista posle razvoda od Raste. Žena je došla sebi. Tako sam i ja konačno došla sebi i odlično se osećam - rekla je pevačica pre lude žurke kod Mladenovićke.

Inače, slavljenica nam je otkrila da ove godine nema dečka, ali da je trenutno najviše ispunjava to što je počela da nastupa.

- Upravo sam došla iz Nikšića, imala sam prvi nastup posle godinu i po dana. Nisam znala kako da se ponašam na sceni. Nisam znala da igram - rekla nam je ona za Srpski telegraf, a onda nam je otkrila i od čega je živela dok nije bilo posla:

Iznosili ga iz lokala

- Kupila sam drugi stan i onda je počela korona. Svi govore kako ja imam para, ma nemam ni ja! Odakle mi?! Imala sam štek, ali to se potrošilo. Nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji, kako svi misle da jesam. Nisam ni ja imala para, ali preživljavalo se. Mnogo vremena sam bila kod mame, oni su mi kuvali. Da se nastavilo onako kako je bilo, bez posla, možda bih prodala stan.

RepublikaFoto: Republika.rs/G.D

Žena Ljube Perućice progovorila o skandalu u tržnom centru: Ni mužu ne dam da me slika golu!

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus, koja je nedavno doživela neprijatnost u jednom tržnom centru gde su je snimale kamere u kabini dok je isprobavala garderobu, priznala je kako se sada oseća i šta su preduzeli povodom svega.

- Moram da kažem da sam se osećala veoma poniženo. Ni mužu ne dam da me slika golu, a kamoli kamere u butiku! U pitanju je rotirajuća kamera koja može da snimi bukvalno svaki detalj, svaki mladež na telu. Iz kompanije su mi rekli da one stoje iznad kabina zbog krađa i da, po potrebi, samo policija, uz nalog, ima pristup njima. Prijavili smo slučaj policiji i razmišljamo o tužbi. U celoj priči sam srećna što su me podržali novinari i javnost, zahvalna sam zbog toga - rekla je Katarina.

Mladenovićkinu žurku povodom njenog 27. rođendana uveličale su brojne kolege i prijatelji, kao što su Anastasija Ražnatović, Katarina Grujić sa dečkom Markom Gobiljićem, zatim Jana Todorović, Andreana Čekić, Darko Lazić, Tamara Milutinović, Slobodan Vasić sa suprugom Jelenom, Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading