TO JE MOJA NAJVEĆA NOĆNA MORA: Sofija Milošević otkriva da strahuje za SINA!

Autor:

Zabava

03.06.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Milošević otvorila je modni atelje u Beogradu i s ponosom progovorila o ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem, ali i o njihovom sinu Alekseju.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Brine za sina... Sofija

Manekenka Sofija Milošević danas je otvorila svoj modni atelje u srpskoj prestonici, na čemu je vredno i dugo radila. Ona je za domaće medije otkrila kako je pandemija uticala na nju, da li se snašla u ulozi majke, ali i da li je teško biti sa sportistom, s obzirom na to da njen verenik Luka Jović zbog prirode svog posla menja mesto stanovanja.

- Ja sam jedva čekala da napravim neku "žurku", mislim da je svima nedostajalo ovo, da odbacimo trenerke, da se našminkamo i sredimo. Ja sam sve vreme bila u potpeticama jer smo mi sve vreme nešto radili i slikali i spremali, to je nešto što me je držalo da ne poludim. Mislim da je pandemija uticala jako, na sve delatnosti, videćemo kako će uticati na modnu industriju. Ovo me sad ispunjava jer je ovo moje drugo dete, da tako kažem - rekla je Sofija.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Sofija Milošević

Ona je otkrila kako se snašla u ulozi majke, ali i da li je teško biti u zajednici sa sportisom.

- Ne volim sad sebe da hvalim, mislim da drugi neko treba da priča. Mislim da sam se jako dobro snašla jer sam preosetljiva na bebu, on kad zaplače ja ga uzimam i ljuljam i sve. Nismo ni Luka ni ja strogi, samo se nadam da nam sin neće biti razmažen, to je moja najveća noćna mora - rekla je Sofija za Pink.rs, pa dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Uživaju u ljubavi... Sofija i Luka
Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Sofija Milošević

- Nije teško biti sa sportistom, ali i šta to znači? Imamo svoje momente, očekuješ negde i kada ti je teško da ti taj neko bude tu, ali sve je to život. Imam tu sreću da gde god da odemo, to je grad gde ja mogu da nađem agenciju i nikad me to nije sprečavalo to da radim. Što se tiče brenda, uvek mogu da radim od kuće, imam sjajan tim ljudi oko sebe - zaključila je Sofija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading