ZBOG PROBLEMA SA ZDRAVLJEM DANAS IZGLEDAJU POTPUNO DRUGAČIJE: Bili su opasni frajeri, ZA NJIMA SU ŽENE LUDELE!

Autor:

Zabava

03.06.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U takmičenju za "Zvezde Granda" važili su za opasne zavodnike, a danas su promenili svoj lični opis i to zbog sličnih problema!

RepublikaFoto: Dejan Milićević, TV Pink

Nekadašnji takmičari za "Zvezde Granda", Sloba Vasić i Nemanja Nikolić kada su se pojavili kao učesnici muzičkog takmičenja bili su "opasni" frajeri. Međutim, ova dva nekada "dobra" frajera danas izgledaju potpuno drugačije, a obojicu vežu zdravstveni problemi. 

Naime, kako je Sloba Vasić nedavno izjavio uzrok njegove gojaznosti povezan je sa visokim pritiskom, koji pokušava terapijom da reguliše. 

Foto: republika.rs/G.D
Sloba Vasić sa suprugom

Mana ovog posla je što živite nezdravo. Dobio sam visok pritisak, ali ga trenutno regulišem lekovima. Cilj mi je da se oslobodim medikamenata i uravotežim svoj život. Loš život utiče na moj organizam i stanje. Svi misle da je pevačima lako, ali nije. Pre svega tu je noćni život, kod kojeg ne postoji spavanje. Posle određenog perioda vas hvata nesanica, velika neispavanost, umor. Zadimljene prostorije, loša hrana i to je jedan od dovoljnih razloga da vam život krene nizbrdo kada je u pitanju zdravlje, rekao je Sloba i istakao da planira da smrša - govorio je pevač.

Foto: D.Miliević
Sloba na početku karijere

Ni sam Nemanjom Nikolićem nije ništa drugačija situacija. Naime, pevač se nako učešća u rijalitiju "Parovi" povukao iz javnog života. Tada je prestao i da mari za svoj fizički izgled, nakon čega je za volanom doživeo infarkt. 

RepublikaFoto: D.Miliević
Nemanja Nikoilć danas

- Imao sam pre dve nedelje srčani udar, ali sad se dobro osećam. Moraću da pijem lekove do kraja života. To me neće sprečiti da radim, a ni da uživam. Tako sam preksinoć celu noć pevao. Rekli su mi da moram da povedem računa o načinu života, da se ne nerviram, da ne jedme masnu hranu, da ne pušim, ali to su velike restrikcije. Evo baš sad planiram da odem na neku jagnjetinu, a što se tiče dijete i kliaže, smršao sam 200 grama - našalio tada pevač.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading