PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON SKANDALA SA TAJNIM SNIMCIMA! Perućicina supruga otkrila da li strahuje zbog golih fotografija!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica alarmirao je javnost nakon situacije u kojoj se našla njegova supruga, voditeljka Katarina Kolozeus kada su je snimile kamere u kabini jednog tržnog centra. Sada su i javno progovorili i ovoj temi.

Foto: Republika.rs/G.D
Katarina i Ljuba progovorili o skandalu

Voditeljka Katarina Kolozeus i pevač Ljuba Perućica pojavili su se večeras na rođendanu i progovorila o skandaloznoj situaciji u kojoj se našla.

Atraktivna lepotica obratila se okupljenim medijima i dala svoj komentar :

-Ja ni mužu ne doživljavam da me snima golu, a kamoli neke kamere. Ne želim da verujem da neko moze da plasira moje gole fotke - kaže Katarina.

Podsetimo, dok je bila potpuno gola u kabini jednog butika, primetila je iznad glave kameru koja ju je sve vreme snimala. Prema navodima pevača, istog momenta se obratila radnicima i menadžeru, međutim oni su tvrdila kako kamera zapravo ne radi.

Perućica je dodao i da je policija obaveštena o svemu, kao i da su nadležni organi potvrdili da kamera radi i snima u vrhunskoj rezoluciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading