(VIDEO) OVAKO IZGLEDA DOM U KOME JE BOBAN RAJOVIĆ ODRASTAO! Pevač PRVI PUT otkrio kako izgleda njegova kuća u Beranama!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović otkrio intimu, reakcije publike nisu izostale.

Foto: Dejan Milićević
Boban Rajović

Kao što je i obećao, čim se stišala pandemija korona virusa i čim je život počeo da se vraća u normalu, Boban Rajović publiku je obradovao novom pesmom i spotom.

Folk zvezdi desilo se ono što se retko kome dešava, a to je da među komentarima nema baš nijednog negativnog, a za svega nekoliko sati našao se u vrhu trendinga u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

"Kakva emocija, koliko ljubavi i ponosa", "Zaplakala sam, hvala ti na ovome", "Ovaj čovek ima sve", "Savršeno!", "Dođi kuću da ti prepišem", samo su neki od više stotina komentara, među kojima nema nijedan negativan.

Foto: Dejan Milićević
Boban Rajović

Najemotivnije u spotu jeste to što je Rajović prvi put pokazao kuću u kojoj je odrastao, a koja se nalazi u Beranama.

Foto: Dejan Milićević
Kadrovi iz spota

I brojni pevači oduševljeno su podelili Rajovićevu pesmu, a prvi među njima Ana Nikolić, Dragana Mirković, Radiša Trajković Đani, Maja Berović, Uroš Živković i drugi.

Treperiti, dok čekaš da ljudi čuju ono u šta si uneo celog sebe, divan je osećaj. Moja kuća, moja zemlja, vazduh koji miriše na dom. I zato, nije ova pesma ništa, do čista ljubav. Ko to shvati, imaće isti drhtaj srca kao što sam imao ja dok sam je snimao. Uživajte, dobri moji! Volim vas - reči su kojima je Boban predstavio publici novi spot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading