NAJTUŽNIJI DAN U ŽIVOTU MI JE ONAJ KAD SAM DOŠLA U SRBIJU! Zorannah otkrila na šta je pristajala kako bi živela u inostranstvu!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Zorana Jovanović u najmanju ruku izvređala je Srbiju i sve što ima veze sa njom i to bez imalo sramote.

Foto: www.instagram.com/zorannah
Zorana Jovanović

Zorana je govorila na šta je sve u životu bila spremna samo kako bi mogla da živi daleko od svoje domovine.

Blogerka koja je mnogim tinejdžerkama bila idol, ovakve izjave sebi ne bi smela da dopusti.

- Moj najtužiji dan u životu bio je kada sam se vratila da živim ovde. Preko imaš takvu slobodu da radiš šta hoćeš, niko te ne gleda, niko ne prati svaki tvoj korak, možeš da izgledaš kako hoćeš, sa te strane je potpuno drugačije. Meni je za posao mnogo bolje gde god u inostranstvu nego ovde, iz razloga što su brendovi tamo, sve se tamo dešava. Bila sam očajna, ostala sam u jako lošoj vezi godinu dana duže, samo da se ne bih vratila u Srbiju - ispričala je Zorannah u "Kontrašou".

 

Podsetimo, blogerka je 2018. godine raskinula vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem zbog koga se najpre preselila u Belgiju, gde je on igrao fudbal. Zbog njegovog angažmana potom je nastavila život u Francuskoj odakle se vratila u Beograd. 

-Dok smo živeli u Belgiji, sve je bilo super. Međutim, desio se taj prelazak u Francusku. Tada sam bila očajna, naša veza bila je u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate, jeste da smo mi veoma davno raskinuli, vratila sam se u Beograd početkom maja, a mi sko raskinuli mesec dana pre toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala kofere i otipla, budući da sam bila veoma nesrećna poslednjih par meseci - rekla je ona nakon raskida sa fudbalerom.

Blogerka je izjavila i kako ne želi da bude sa momcima koji žive u Srbiji, što je dodatno šokiralo javnost:

- Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, ako živi u Srbiji, on ne postoji. Ne želim da živim ovde i da odgajam dete ovde - rekla je Jovanovićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Peca

02.06.2021 05:11

Sramotno (ako je istinito), a iz Srbije su joj "deca pratioci", dok je u inostranstvu nepoznata. A toliko i o njenoj MODNOJ MAŠTOVITOSTI, jer se radilo o "prepisivanju sa izvorišta". Ma, nije vredna pomena.

Odgovori 10 0
Stevan

02.06.2021 06:29

Sve ok. Nemoj više dolaziti u Srbiju i svima dobro. I ovi što prate ovu budalu, nemojte je više pratiti i svima dobro.

Nele

02.06.2021 08:50

Gospodine Vučiću sta mislis ti o ovome??

MALI PERICA

02.06.2021 08:53

pa duso ako mislis da zivis preko moras na tome i da radis,zavrsis neki zanat ili skolu,kurs,pa se otisnes u svet kao mnogi. . Tamo trazis posao i daljd vec to tako ide po redu. ako mislis da samo siris noge i da se tako nekome uvalis u zivot,to zapamti kod pametnih muskaraca nepali,ali kod papucica pali. . To su oni koji zenama zbog malo medjunozja kupuju sve i svasta. Ali i oni progledaju kad tad.